søndag 29. mai 2011

Ta uterommet med inn!

 Her i vest regna vi snart vekk. Eg håper vêrmeldinga stemmer og at finvêret kjem i slutten av veka. Ute blomstrar det i potter og bedd, men ikkje mykje vi får nyte det. Rosa er ein av mine favorittfargar, og no står rosa rododendron i muggar på kjøkkenbordet å pyntar opp:)

IMG_6303 IMG_6305

IMG_6306 IMG_6304

Så fort sola kjem skal eg ut å knipse bilder ;))

Ha ein SUPERfin søndagskveld alle sammen! :)

tirsdag 10. mai 2011

Mi ommøblerte stue!

 For litt sidan ommøblerte eg stua. Eg klare ikkje heilt å bestemme meg for om eg likte den best før eller no. Eg syns dette rommet er veldig vanskelig å møblere, men eg har ein liten plan for den, men først kjem masse anna;)

IMG_6057

IMG_6058

Det vi likte veldig godt med stua no er at vi får nyte utsikta bedre. Det vart så lyst og fint i tv-kroken no og det er jo her vi sitter mest, både når vi har besøk og ellers.

IMG_6062

Eg er skikkelig i hagemodus om dagen, eg er kun inn for å ete, dysje og sove;). Vi har mange prosjekt og eg trur det blir veldig bra. No suge eg til meg alt av hage- inspirasjon og tips;) Platningen skal beisast ein av dagane no og då er den klar for hagemøblar, blomster, pynt og kos! :)

Ha ein fin tirsdagskveld vidare! ;)

Klem, Rakel :-)

 

torsdag 5. mai 2011

Soveromsbilder, igjen!

 

IMG_6117

God kveld! Her kjem eg med fleire soveromsbilder. Denne gang frå vårt soverom. Sidan sist er det komt opp nye gardiner her og nattlamper på veggen(dei har låge på vent sidan juni i fjor, ttt!). Soverommet trur eg det rommet eg er mest fornøgd med i huset mitt. Det er lyst, enkelt, masse skapplass og lufteveranda, den er eg glad i. Også syns eg soverommet er det enklaste rommet å halde ryddig og!

IMG_6118 IMG_6123

IMG_6125 IMG_6126

IMG_6120 IMG_6127

Idag var ein perfekt dag for bruk av lufteverandaen! :)

IMG_6112 IMG_6116

På mandag reiste påskebesøket vårt heim til Oslo. Det har ikkje blitt tid til noko data eller blogging med den herlege gjengen på besøk:):) Men no skal eg ta meg ei runde innom alle dei fiine bloggane dåkas;)

Har du eit rom du er meir fornøgd med enn andre? =)

Ha ei god natt og ein fiin fredag!!!! :-)