mandag 25. april 2011

Blå gang

 Påska 2011 er snart over og kvardagen begynner igjen i morgon. Her i huset kunne vi godt tenkt oss nokre dagar ekstra med frukost på altanen, hagearbeid, og familie og vennebesøk:) Det er godt å tenke på at mai er full av røde dagar, i juni skal eg avspassere ei veke og i juli begynner ferien! :)

IMG_5620

Eg fekk pakke frå Ellos før påske. Dei blå hortensiane kom+ nokre lykter og ei hengekøy som vi skal ha ute:) Eg er igrunn ikkje så glad i falske blomster men desse syns eg var fine, og så er det greit å ha det enkelt i kjellaren.

IMG_5621 IMG_5639

IMG_5637 IMG_5625

IMG_5633 IMG_5627

Det meste skjer ute om dagen, men eg har nokre malingsprosjekt inne eg kunne tenkt meg å bli ferdig med før sommaren. Og så er det badet då! Er det nokon som kan dei nye reglane angåande oppussing av bad!?? Eg skal sjekke det ut denne veka, har hørt/lest om det nemmelig.

IMG_5638 IMG_5630

Har du nokre ute eller inneplanar denne våren? :)

Håper du har hatt ei fin Påske med masse kooos og soool!

Ha ei FIN veke alle!!! :)

4 kommentarer:

Audhild sa...

Så fint og delikat det er i gangen din!
Påsken har vært topp ja, skulle bare ønske alt varte myyye lengre :)
Og planer ute og inne blir man aldri tom for, men godt er det å ha noe å henge fingrene i og, så blir det så fint når prosjektene er ferdig!!

God ny uke til deg! KLEM

Annveig - Det lille Rom sa...

hei søteste Rakel! Du har det så utrolig fint!! Synes kjelleren din er blitt vårlig og lys;) Fine puter fra Ellos og Hortensiaen var jo vakker den ;)
Kos deg videre denne uka..skal si påska var over på et blunk ..men deilig har det vært;)
Vårklemmer fra Annveig

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så fin gang/kjeller du har! Liker så godt alt det hvite, ispedd noen blå detaljer:) Du er heldig som har stor gang, jeg kan nesten ikke vente til vi får bygget på, den vi har nå er utrolige 1 kvm!

Ha en fin ny uke:)

klem Jennifer

åshilds villa sa...

hei.kjempekoseli har du det..klem åshild