fredag 5. november 2010

Lyslenke rundt tallerkenhylla…

 

IMG_1456

God fredagskveld der ute! :)

Det har blitt lite med blogging på meg i det siste. Når eg kjem heim frå jobb kl 16, er det allereie mørk ute. Då fristar lite for min del. Eg likar best å gjere ting i huset når det er lyst ute. Eg håpar derfor på snøøø i helga!!!! Og då kan den gjerne ligge heilt til april for min del! ;)

IMG_1457 IMG_1458

IMG_1459 IMG_1471

Då eg og min kjære tok helgehandelen idag, fann eg denne fine lyslenka. Små, søte hjerter i “sølvstreng” heng saman i ei slynge. Den er nok meint til jul, men eg synest den kan henge framme kortid som helst på året:)

IMG_1451

IMG_1460

De som les bloggen min er nok veldig metta på innlegg om kjøkkenet mitt no. Men eg lovar at dette er det siste på ei stund;)

IMG_1462 IMG_1466

Er det fleire som har fått Kid sin julekatalog i posten?? Eg synest det var so masse fint i den!! Derfor tok eg turen på Kid denne veka, og med heim blei blandt anna dette fine hjertet. Eg har andre planar for det når det nærma seg jul, men enn so lenge skal det få henge på kjøkkenet!! :)

Roser er kjøpt inn til helg og vi er klare for besøk, gode måltid og kanskje litt oppussing??? Følg med;)

Har du nokon kjekke plana for helga? :)

Klem, Rakel

3 kommentarer:

Anonym sa...

<3 Fiint du har de :)
Gaor de bedre me pusen din? Ha tenkt p han, stakkars <3 Reise te Bergen imårgo eg, men vil veldig gjerne finna på nåke ein anna kveld <3 God helg, søtastemii <3

Maria :)

Precious Home sa...

Så koselig!

Ha en fin helg!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å so søt lyslenke-den er kjøpt henne??? hihi☺☺

Klem M♥